sreda, 25. november 2009

Lepe želje za praznike

Na nekaterih blogih že lahko več kot mesec dni opazujem krasne praznične voščilnice. Tudi sama sem se sredi meseca lotila dela, potem mi je nekaj čas vzela bolezen, ta teden pa sem vendarle zaključila. Letos sem jih naredila sicer nekaj manj kot prejšnja leta.
Vedno sem imela navado, da sem preizkušala različne tehnike in motive, no letos sem se odločila za tri motive štampiljk in naredila serijo skoraj enakih voščilnic, ki se med seboj razlikujejo v majhnih detajlih.
Za podlago sem uporabila snežinke in vijuge v srebrnih in zlatih odtenkih. Nekaterim voščilnicam sem pod motiv dodala pohroščkan papir, nekaterim napis, vse pa imajo pentljo.











































Za konec pa še trije snežaki v rdeči barvi in tri voščilnice v servetni tehniki.












Moja praznična delavnica voščilnic se je za letos tako zaprla.

5 komentarjev:

Marna pravi ...

Da še tukaj pohvalim! Prav lepe so. In res je lažje, če se odločiš za eno samo tehniko in približno podono postavitev. Sicer gre preveč energije.

Andreja pravi ...

Zelo, zelo so lepe tele tvoje čestitke, ja, prazniki se bližajo.

Vladuška pravi ...

Všečne so te čestitke. Take prave zimske. In tudi jaz se strinjam s tem, da se uporabi ena tehnika in je to potem tvoj zaščitni znak za tisto leto :-)

Marija - Marička pravi ...

Čudovite so! Tako nežne so prve.... pa tudi snežaki in smrečice niso slabe. Tudi pri meni so letos voščilnice bolj ali manj enake...

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Prelepe čestitke!