petek, 6. februar 2009

Rojstnodnevni voščilnici v pickpoint tehniki

Moje ustvarjanje je zadnje čase v ustvarjalnem krču. Občudujem krasne izdelke po vseh blogih in si predstavljam, kako bi jaz tudi naredila kaj takega. Ampak eno je ideja v glavi, drugo je idejo spraviti v realnost. Torej moj "projekt D", kot sem ga sama poimenovala :) se bliža koncu in vrhuncu in tudi. Kaj hočem drugega, kot da stisnem zobe in počakam, da mine, potem pa bom lahko začela ustvarjati v polnem zagonu. Če bo ostalo kaj živcev...
Rojstnodnevni voščilnici sta torej edino, kar sem bila sposobna ustvariti. Pa še to le za to, ker sta me zanju prosili mama in babica. Njima pa že moram ustreči :)
Namenjeni sta eni in isti osebi, zato sem se odločila, da morata biti različni, a vendar podobni. Za podlago sem vzela pergamentni papir, motiv pa sem našila na rdeč šeleshamer. Ena v kombinaciji s steklenimi perlicami, rjavim organza trakom in rožico, drugi pa sem dodala samo rdečo pentljico, ker se mi je zdel motiv že sam po sebi dovolj bogat.
To sta moji prvi voščilnici v pickpoint tehniki, ampak mi je tehnika všeč, jo bom še poskusila. Z rezultatom sicer nisem povsem zadovoljna, ampak mami in babici sta všeč, kar je pravzaprav najbolj pomembno.
Sedaj pa šivam še knjižno kazalo kot darilo skupaj s knjigo ob rojstnem dnevu. Rojstni dan je že mimo, darilo pa še ni gotovo. Ampak vem, da mi bo obdarovanka oprostila. Enostavno ne gre in ne gre...
Da neham moriti, prilepim še slikice :)

10 komentarjev:

Sultana pravi ...

Zelo lepo! Imaš prav, pickpoint tehnika ne potrebuje dodatnih okraskov, ker je že sama po sebi lepa, pa tudi tvoja izvedba je 1 A.

Biljana pravi ...

Zelo lepa je, držim pesti, da bo knjižno kazalo hiiitro končano:)

Marna pravi ...

Prekrasni sta. Se nikakor ne morem odločit, katera je lepša.
Šeeeeeeeee!

Papirolina pravi ...

supeeeer, pickpoint!! všeč mi je. sploh prva <3

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Uuu, pa še perlice si dodala. Zakon! Ful sta lepi.
Lp, Nataša.

Barbi pravi ...

Vauuuuuuuuuuu, prva je fantastična. Sej druga ne zaostaja dosti, ampak prva je res vauuuuuuuuuuuuu. :)

Anja pravi ...

Hvala, kolk vas je fajn brati :)))Verjetno bo še nastala kakšna, rojstni dnevi, pa krsti, pa to...

Moni pravi ...

Zelo lepi voščilnici! Lp, Moni

Marna pravi ...

Ena igrica kroži po blogih in ti si pozvana, da sodeluješ.
:)

craft mad Jenny pravi ...

wow, these are gorgeous,

jenny