ponedeljek, 19. januar 2009

Rjavo, rjavo...

Ja, rjava barva in nasploh topli barvni odtenki, so meni najljubši. Kjerkoli in kadarkoli, pri nakitu pa še posebej. Skoraj vsak drugi kos nakita, ki ga ustvarim, vsebuje kak rjav odtenek.
Tokrat sem se odločila, da ustvarim malo drugačno verižico. Takšno, ki je še nikoli nisem. Na spodnji fotografiji morda izgleda rahlo čudna, ampak okoli vratu se odlično prilega. No, vsaj okoli mojega vratu :))
Izbrala sem zlato in čokoladno fimo maso ter si omislila obliko krogcev. V zlate krogce sem vtisnila rožico, ki mi je ostala še iz starih zalog "klobas". Dodala sem še odtis štampiljke, bravnega prahu tokrat nisem uporabila. Rjave krogce pa sem po vrhu posula z zlatimi lističi. Sledila je peka, nato brušenje, ki pa ga še nisem čisto osvojila ter lakiranje z navadnim lakom.
Na laks sem nanizala skupaj s steklenimi temnorjavimi perlicami, velikost 2,5 mm in velikost 6 mm ter z belimi mother of pearl.




Pa še detajl rožice in štampiljke.

13 komentarjev:

Moni pravi ...

Čudovita je, zelo lepo kombinibrane barve! Lp, Moni

Biljana pravi ...

Ojla, sem prvič na tvojem blogi in zelo mi je všeč, tale rjavi nakit je pa kot nalašč zame:) super je

Tiara pravi ...

Lep nakit si naredila, se še jaz pridružujem pohvalam.

Anja pravi ...

Hvala, hvala, dobro denejo vzpodbudne besede.
Snežinka zdaj, ko pa veš, da imam blog, pa se le bolj pogosto ustavi na njem :))

Biljana pravi ...

Bom, bom, zdaj celo svoj blog vsak dan pogledam :P potem pa še vaše, ki jih spremljam, pa vidim, da razen barve imava še nekaj skupnega:) lp

Marna pravi ...

waw, to pa moraš imet naslednjič gor, ko bomo na kavi. ;) Super!

Anja pravi ...

Snežinka sploh nisem vedela, da imaš ti tudi blog. No, sem te že dala med zaznamke, da bom lahko sledila tvoje ustvarjanju :)
Marna, če ostane ta doma, jo prinesem pokazati, drugače pa bo treba kako drugo naredit :)Kaj smo že zmenjene za kofi? Mene zdaj malo čas baše, čakam na zagovor diplome, pa ne vem, a so pozabili name al kako :((Upam, da se čimprej kaj vidimo :)

Sultana pravi ...

Super si tole naredila, pa tudi fajn je videt še kaj novega na blogih, ne samo čestitke:)

BojaMoja pravi ...

Prima barvna kombinacija :)

Biljana pravi ...

Samo toliko, da ti povem, da te na mojem blogu čaka nagrada:). lp

Papirolina pravi ...

vau, ful lepo! jst sm tud naredila že celo kolekcijo štampljanja v fimo in res najlepše izpade prav z vijugicami. le da jaz uporabljam še blazinice za štampiljke :)
prelepo.

Anja pravi ...

Hvala punce za pohvale :))Komaj čakam, da fimo zopet vzamem v roke, ampak zdaj moram naprej dokončati pomemben projekt, pol pa že bo moralo nekaj nastati :)

Maja pravi ...

Moja najljubša barvna kombinacija!! Lepo izpade, pa za mnoge priložnosti jo lahko uporabiš.