petek, 7. november 2008

No, pa sem začela tudi sama s pisanjem bloga. Po zgledu številnih ustvarjalk na našem otoku zakladov.
Kot sem že zapisala v svojem profilu, sem začela ustvarjati pred desetimi leti. Ko se sedaj spominjam nazaj so bili začetki pravzaprav hecni. O izdelkih za ustvarjanje takrat še nisem imela pojma in moj prvi nakup je med drugim zajemal tudi "čudo" imenovano fimo masa. Iz kar nekega mečkanja so z leti nastajale stvari, ki so počasi že bile nečemu podobne :) Danes je fimo masa ena izmed mojih "najboljših prijateljic". Uživam, ko iz nje oblikujem raznorazne bunkice in obeske, ki jin nato nizam v nakit. In kako sem ponosna nase, ko mi uspe sestaviti resnično kak "hud kos".
Zdaj so trenutno hit tudi praznične voščilnice. Nekaj mi jih je že uspelo ustvariti in, ko jih še fotografiram, jih nemudoma pokažem.
Toliko za enkrat. Upam, da bo mojih objav čimveč ter, da boste vsi, ki boste prebirali moj blog uživali v branju le tega.

8 komentarjev:

Barbi pravi ...

Živjo!
Dobrodošla med blogerji! Fimo in ti se res dobro razumeta in zdaj bo treba kaj tega še tule pokazat. Da razložiš kaj in kako je nastalo. ;)

Anja pravi ...

Hvala za dobrodošlico :) Zdaj ravno nekaj ustvarjam iz fime, pa se mi zdi, da sem že malo iz vaje. Bom skušala kaj "namečkati" skupaj, da bom lahko čimprej pokazala.

BojaMoja pravi ...

Pozdravljena med blogerkami :)

Moni pravi ...

Pozdravljena med blogerji! Lp Moni

Helena pravi ...

Pozdravljena v družbi blogerjev!


Lp, Helena

Unknown pravi ...

Zdravo Anja sanja,

Meni se zdi, da mi sanjamo, ko gledamo tvoje fantastične izdelke. Človek potrebuje nek hobi, ki ga sprošča in mu omogoča notranji razvoj ter ustvarjalnost. Ker te osebno poznam, vidim da je tebi uspelo na vseh zgoraj omenjenih področjih. Ostani takšna kot si, z veseljem bom brskal po tvojem blogu.
P.S. Pa objavi še kakšne slike tvojih izdelkov, da bomo še malo vzdihovali:"uuuuu, kak lepo!"

Sultana pravi ...

Sem malo pozna, pa vseeno, dobrodošlica tudi iz moje strani:) Tvojo sedanjo ljubezen do Fima prav dobro razumem, da pa ima ta nekakšno skrivno povezavo s čestitkarstvom pa je izgleda tudi res, ker sploh nisi edina!:)))Že čakam na tvoj novi blog in nove slikce.

Anja pravi ...

Hej, hej, dobrodošla med blogerji.
Voščilnice so super.