sobota, 29. november 2008

Adventni aranžmaji

Zadnje dni enostavno nimam časa za ustvarjanje. Zadala sem si namreč, da moram ta vikend dokončati pomemben projekt - diplomo :)) No, ker se že čisto pri koncu, sem si včeraj lahko utrgala trenutek časa in napravila dva aranžmaja. In nenazadnje, jutri se prične advent.

Rumen je pripravljen za kuhinjo. Za podlogo sem z rafijo povezala razne drevesne veje. Idejo sem našla v Unikatu, mislim, da letnik 2003 ali 2004, ne vem natančno. Na osnovo sem z vročo pištolo nalepila mah in bršljan, dodala par bunkic in zvezdic, ki sem jih kupila v Skrinji (Vetrinjska v Mb) ter svečke z vonjem po limoni. V glavnem brez neke hude znanosti :)





V dnevni sobi pa bo stal venček v zelenih odtenkih. Na pleteno osnovo sem z žičko poveznila mah, dodala enake bunkice in zvezdice kot na rumenem aranžmaju ter na sredo postavila svečko.



Sem si z ustvarjanjem malo oddahila od vsega diplomskega kaosa. Brez Jernejeve pomoči, bi bil pa kaos še večji :). Jernej hvala ti, bo verjetno morala pasti kakšna baklava, ne? :))

10 komentarjev:

Barbi pravi ...

Ta dva aranžmaja sta super. Tisti za dnevno sobo je sploh fantastičen. Čudovito!

Anja pravi ...

Hvala, hvala. Samo ne vem, zakaj se mi je slikica zelenega aranžmaja postavila postrani. Pač očitno bolje ustvarjam, kot fotografiram :)

Tina pravi ...

Oba aranžmaja sta zelo lepa! Ju pridem v kratkem kaj pogledati:P

Sultana pravi ...

Res lepa. In prava osvežitev tole pogledat, ob vsej novoletni maniji:)

Anja pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Anja pravi ...

Hvala Gabi in Tina. Ja boš morala priti, te po osmem pričakukem :))

Marija - Marička pravi ...

lepo, lepo! Res sta super aranžmaja! Pridna :)

Marna pravi ...

Zelo lepa aranžmaja. Se ne morem odločiti za favorita.
Vidim pa, da ti je poleg rjave barve všeč tudi zelena ... ja vedno bolj sva si blizu po okusu. Mene zadnje čase tudi vedno bolj na zeleno vleče. :)

BojaMoja pravi ...

Pridna, pridna :)

Meni do sedaj še ni zneslo, da bi naredila adventni venček - vedno sem vsaj en teden prepozna :))) pol ga pa sploh ne delam :o)

Anonimni pravi ...

Best heyday! We want to offer you outrageous dignity tablets at the lowest prices! http://www.mypharmacyforyou.com/